Kakkoslaatuinen hamppuinen tiskirätti, vaihtelevat kuosit

0 out of 5

5,50 

Nämä tiskirätit ovat lievästi kakkoslaatuisia. Niissä on painoväritahroja tai muita käyttöä haittaamattomia pikkuvikoja.  Ne voivat myös olla hieman ilmoitettua pienempiä, suurempia, tai ne saattavat olla epämääräisen muotoisia. Kakkoslaatuisen tuotteen kuosia tai väriä ei voi valita, vaan lähetämme niitä, joita varastossa on. Toiveita saa toki esittää!

Hamppuinen tiskirätti on karhea, ja sopii hyvin kaikkeen hankaukseen – naarmuttamatta kuitenkaan pintoja. Hamppuinen tiskirätti on yksinkertaista kangasta ja kuivuu nopeasti. Pesu kuudessakymmenessä asteessa, narukuivatus, kuositellaan kosteana.

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Silloin tällöin tuotannossa on myös kangaseriä, joita ei ole neulottu Suomessa. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistetään.

Availability: Varasto loppu Osasto:

Kuvaus

Tuote on valmistettu hamppu-puuvillaisesta joustofroteesta (HA/CO 87%, PO 13%) . Hamppu on vanha purjeiden, köysien ja muiden kosteudenkestoa vaativien tekstiilien materiaali. Se kestää hyvin mikrobeja ja kuivuu melko nopeasti. Siksipä se soveltuukin hyvin myös tiskirättikäyttöön. Hamppu on erittäin ekologinen kasvatettava, ja sen kasvattaminen kuitukäyttöön onkin alkanut jälleen yleistyä. Hamppuisessa tiskirätissämme käytettävä hamppu on eurooppalaista alkuperää. Sen höysteenä on puuvillaa vaihtelevasti Keski-Aasian tai Lähi-Idän alueelta ja kestävyyttä tuomassa pieni määrä polyesteria.

Lisätiedot

Paino 0,021 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 24 cm (senttimetri)