Kakkoslaatuiset bambuiset pesulaput 2 kpl

0 out of 5

6,00 

Nämä pesulaput ovat lievästi kakkoslaatuisia. Niissä on  käyttöä haittaamattomia pikkuvikoja, kuten ompeluvirheitä.  Ne voivat myös olla hieman ilmoitettua pienempiä. 

Pehmeä ja imukykyinen pesulappu bambua. 16 x 16 cm -kokoinen lappu sopii esimerkiksi omien kasvojen pesuun tai lapsenhoitoon. Myös loistava talouspaperin korvike.

Kesävinkki: toimii loistavasti jätskikiskalla! Kostuta ja pyyhkäise pienet (tai isot) jätskisuut.

Toinen puoli valkoinen, toinen värillinen. Pesulaput valmistetaan muussa tuotannossamme yli jäävistä paloista, joten niitä on varastossa vaihtelevan värisenä. Voit esittää väritoiveen tilauksen yhteydessä, ja täytämme toiveesi mahdollisuuksien mukaan.

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Valmis kangas ommellaan tuotteiksi Porvoossa.

Availability: Varasto loppu Osasto:

Kuvaus

Käyttämämme bambujoustofroteen (bambuviskoosi 82%, polyesteri 18%) bambu on viskoosibambua, ja sitä valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi (jopa puolesta metristä metriin päivässä), eikä se vaadi paljon lannoitteita eikä torjunta-aineita. Näin nopeasti kasvaessaan bambu myös sitoo ilmasta runsaasti hiilidioksidia. Viskoosibambu on pehmeää, ja siksi miellyttävää käytössä. Se saattaa kuitenkin nukkaantua hieman. Materiaali on myös allergisoimaton, hengittävä ja biologisesti hajoava. Käyttämämme bambu on viljeltyä (Aasiassa), eikä siksi pois minkään eläimen ruokalistalta.  Kestävyyttä pehmeälle kankaalle tuo polyesterilisä. Kankaalla on tuotannon alusta loppuun Öko-Tex -sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteessa ole jäämiä haitallisista aineista.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 16 cm (senttimetri)