Lahjakortti 70 €

0 out of 5

Lahjakortti on hyvä idea kun haluat antaa saajan valita itse juuri sopivat tuotteet arkea ilahduttamaan, tai tarvitset lahjan jonka saat toimitettua nopeasti perille – kauaskin.

Kiertin lahjakortti lähetetään sähköpostitse suoraan lahjan saajalle. Vaihtoehtoisesti voit tilata sen omaan sähköpostiisi ja tulostaa tai välittää lahjan saajalle sopivana ajankohtana. Kortti toimitetaan heti, joten se ehtii lahjaksi viime tingassakin!

Kortista käyvät ilmi lahjakortin summa ja viimeinen käyttöpäivä (voimassa vuoden ostopäivästä). Kortti käytetään verkkokaupassamme lisäämällä lahjakortissa oleva koodi ostoskorin kenttään.

Huomaa: kirjoita vastaanottajan nimeksi aina lahjan saajan nimi, sillä se tulee näkyviin lahjakorttiin. Jos haluat että lahjakortti toimitetaan suoraan lahjan saajalle, kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoitteeksi hänen sähköpostiosoitteensa (kortti toimitetaan heti kun tilaus on tehty). Jos haluat antaa kortin vasta myöhemmin, kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoitteeksi (lahjan saajan sähköpostiosoite) oma sähköpostiosoitteesi. Silloin kortti tulee vain sinun sähköpostiisi ja pääset yllättämään saajan oikealla hetkellä!