Tencelinen tiskirätti ”Kettu”

0 out of 5

9,50 

Tencelinen tiskirätti on tuoteperheemme uusin tulokas. Tuote on yksinkertaista kotimaista tencel-joustofroteeta ja tiskirättiperheemme suurin (28 cm x 28 cm). Tämä tiskirätti kuivuu nopeasti vaikka omaakin hyvän imukyvyn, eikä ala haiskahtaa nopeasti. Hankaustehoakin löytyy mukavasti. Materiaali on 100 % puusta valmistettua tencel -kuitua. Pesu kuudessakymmenessä asteessa. Kuosittele tencelinen tiskirätti hyvin pesun jälkeen jotta se pysyy kauniimpana käytössä.

Valmistus: Tencel-lanka valmistetaan ympäristöystävällisin menetelmin Euroopassa. Kangas neulotaan Orivedellä. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistellään.

Suunnittelija: Suvi Kankkonen

Availability: 7 varastossa Osasto:

Kuvaus

Tencel on kauppanimi Euroopassa valmistetulle lyocell-kuidulle. Kuitu valmistetaan vastuullisen metsäteollisuuden selluloosasta, eli puusta. Tencel-lanka valmistetaan samaan tapaan kuin viskoosi, mutta ympäristöystävällisemmin. Kemikaaleja käytetään vähemmän, ja ne joko kierrätetään (suurin osa) tai puhdistetaan. Myös energiaa kuluu vähemmän kuin viskoosin valmistuksessa. Vettä materiaalin tuotannossa kuluu kymmeniä kertoja vähemmän kuin puuvillan tuotannossa. Käyttämämme tencel-kangas on valmistettu 100 % tencelistä, eikä siis sisällä lainkaan esimerkiksi polyesteria.

Lisätiedot

Paino 0,021 kg (kilogramma)
Mitat 28 × 28 cm (senttimetri)