Mitä asiakkaat sanovat tuotteistamme?

Asiakkaidemme sanomaa

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta jota saamme asiakkailtamme. Lue alta lyhyitä kertomuksia vuosien varrelta. Pääroolissa ovat tuotteemme, joita meillä on ilo kehittää suomalaisiin koteihin. Tuotteemme ovat kestäviä ja hyviä ja siitä olemme erityisen ylpeitä.

kierti-asiakkaidemme-sanomaa

”Hei, halusin vain kertoa, että edelliset Kiertin rätit olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten ja ne toimivat edelleen mainiosti. Nyt kuitenkin kaipasin vähän uudenlaista kuosia ja piristystä niin viimein päätin uudistaa keittiörättivarastoni Keep up the good work!”

”Esikoinen täytti tammikuussa 9 vuotta ja muistelisin että silloin hoitovapaalla nämä jostain bongasin. Yhtään rättiä ei ole mennyt uusiokäyttöön, kun ovat käytössä vieläkin😁Hyvin kestäneet, ihan huippuja! En suostu enää muita rättejä käyttämään”

”10 käytössä ja ihan parhaita, ei ole kymmenessä vuodessa kulunut kuin yksi puhki. Tullut ostettua uusien kuosien takia lähinnä uusia.”

”Kiertin bambuliinoja on ollut yli 2 vuotta käytössä, todella kestäviä, tehokkaita siivouksessa ja kauniita. Nyt menee pukinkonttiin  ”

”Kierti ihana tämä sydän liina”

”Nää on kauniita!”

”Ihania kuoseja”

”Voi, kun ovat kauniita! Täytyypä kurkata ihan verkkokaupankin puolelle”

”Nämä ovat parhaita!”

”Kierti – Käytössä on ollut jo usean vuoden ajan!”

”Kierti On tuttu. Just kun pistin pyykkejä kuivuu,ajattelin että näitä täytyisi tilata lisää.Olen oikein tyytyväinen tiskiliinoihin.”

”Tää on niin kaunis! Ja täydellinen kiitoslahjaidea”

”Ihanat nämä Havut!”

”Päivittäin käytössä!”

kierti-asiakkaidemme-sanomaa-2

Jätä palautetta

Haluaisitko Sinä kertoa, minkälaisia kokemuksia sinulla on tuotteistamme? Julkaisemme täällä luvallasi kertomuksesi tai kommenttisi Kiertin tuotteista. Kaikki palaute on tervetullutta!