Kestotiskirätti

Mikä on kestotiskirätti?

Tiskiräteissä ekologisimpia vaihtoehtoja ovat kestotiskirätit ja maatuvat tiskirätit, kuten puuvillaselluloosasta valmistetut sieniliinat. Maatuva vaihtoehto on tietysti hyvä, jos ajattelee pelkästään tiskirätin hävittämistä. Ne eivät kuitenkaan ole pitkäikäisiä ja jokaisen maatuvankin tuotteen valmistaminen, kuljetus ja varastointi kuluttaa luonnonvaroja ja aiheuttaa päästöjä ympäristöön. Kestotiskirätin on nimensä mukaan tarkoitus kestää ja olla käytössä vuodesta toiseen. Materiaalit on valittu niin, että ne kestävät jatkuvaa käyttöä ja pesua, sekä säästävät tätä kautta luonnonvaroja.

Kestotiskirätti säästää rahaa

Kestotiskirätti säästää myös lompakkoa, kun raikkaan ja hygieenisen tiskirätin saa käyttöön pesukoneesta kaupan sijaan! Rätin voi pestä kuudessakymmenessä asteessa esimerkiksi pyyhepyykin joukossa kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Asiakkaamme ovat kertoneet käyttäneensä yksittäistä tiskirättiämme 2-8 vuotta. Kuluneimmat rätit voi siirtää vielä jatkokäyttöön vähemmän edustaviin hommiin, kuten vessan tai terassin siivoukseen.

kierti-kestotiskirätti

Kiertin kestotiskirätit

Kierti valmistaa kestotiskirättejä kolmesta eri materiaalista. Materiaalivalinnoissa meille tärkeitä ovat kotimaisuus, ekologisuus ja toimivuus. Tuotteemme on tarkoitettu kestämään. Toinen tärkeä tavoitteemme on tehdä tavallisesta arjesta kauniimpaa. Iloiset värit ja omat kuosimme tuovat iloa jokapäiväisimpiin kotitöihin.

Lue lisää Kiertistä >>

Bambuinen tiskirätti oli tiskirättiperheemme esikoinen – sitä olemme valmistaneet jo neljätoista vuotta ja se onkin suosituin tuotteemme. Käyttämämme bambujoustofrotee sopii erityisen hyvin tiskirätteihin. Se on imukykyistä, mukavan pehmeää ja pysyy pitkään  hajuttomana. Sen pintarakenne keräilee mukavasti leivänmurut matkaansa ja irrottaa tahrat tasoilta. Kangas on kotimaista tuotantoa ja tiskirätit valmistetaan käsityönä meillä Porvoossa. Bambuinen tiskirätti sopii hyvin myös pölyjen pyyhintään ja muuhun  yleissiivoukseen.

kierti-yrtit

Tutustu kymmeniin erilaisiin bambuisiin kestotiskirätti-kuoseihimme verkkokaupassamme

Tuossa viereisessä kuvassa komeilee uusin kuosimme ”yrtit”. Laajasta tuotevalikoimassamme löydät itsellesi sopivat tuotteet kotisi iloksi. Esimerkkinä alla pari kestosuosikkiamme ”Miu Mau” ja ”Hertat”. Kaikki kestotiskirättimme saat kotiisi asti lähetettynä.

Hamppuiset kestotiskirättimme

Kaikki ekologiset hamppuiset kestotiskirättimme tehdään myös käsityönä Porvoossa. Alla kaksi suosikkia hamppuisista tiskiräteistämme: ”Raita Munakoiso” ja ”Aallon harjalla”.

Hamppu-puuvillainen kestotiskirättimme on ollut valikoimissamme yli kymmenen vuotta ja se on monen lapsiperheen suosikki. Sen karhea pinta irrottaa helposti pinttyneemmätkin tahrat. Hamppu on erityisen hyvin kosteutta kestävä materiaali joka ei elätä bakteereja ja mikrobeja itsessään. Siitä syystä sitä käytettiin ennen vanhaan laivojen köysissä, purjeissa, säkeissä ja muissa kosteudelle alttiissa tuotteissa. Loistava tiskirättimateriaali siis!

kierti-kestotiskirätti

Tencel-kangas valmistetaan 100%:sti puusta

Tiskirättiperheemme kuopus, tencelinen kestorätti, edustaa materiaalien uutta polvea. Tencel-kangas valmistetaan puusta ja sen odotetaan tulevaisuudessa syrjäyttävän runsaasti vettä, lannoitteita  ja kasvinsuojeluaineita vaativan puuvillan. Tencelinen tiskirättimme on ohut, eikä sisällä lainkaan tekokuituja.

on lisätty ostoskoriisi
Kassa