Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteita voi tilata ostoskorin kautta. Tilatut tuotteet toimitetaan postitse.

Tuotteiden maksaminen

Maksuliikenteestä vastaa Suomen Verkkomaksut:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kierti toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy,      y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut Suomeen:

Kirjetoimitus 2,50 € alle 90 g painoisiin lähetyksiin (esim. kolme bambuista tiskirättiä). Tämä on hitain toimitustapa. HUOM! Kirjetoimituksessa lähetyksestä ei jää seurantatunnusta. Toimitus kulkee kuten tavallinen kirje.

Pikkupaketti 4,00 € alle 250 g painoisiin lähetyksiin (esim. yhdeksän bambuista tiskirättiä). Pikkupaketti on kirjettä nopeampi seurantatunnuksellinen lähetys, joka jaetaan kotiin perusjakelun yhteydessä.

Postipaketti 8,00 € seurantatunnuksellinen pakettilähetys jonka noutopaikan voit itse valita.

Toimituskulut Eurooppaan:

Toimituskulut ovat maakohtaiset. Näet toimituskulut kassalla.

EU:n ulkopuolelta tilattaessa asiakas on vastuussa maansa asettamista tullimaksuista, veroista ja muista velvoitteista.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman pikaisesti. Varastotuotteiden kohdalla toimitusaika on 2-8 arkipäivää.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautustapauksissa ota aina ensin meihin yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme antaa ohjeet palautusta varten! Liitä palautuspakettiin maksukuitti, yhteystietosi ja tilinumerosi hinnan palautusta varten. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Autat meitä kehittämään toimintaamme, kun annat palautuksen tai vaihdon yhteydessä mahdollisimman tarkan selvityksen syystä.

Muuta

Uudet voimaantulevat tarjoukset eivät koske jo tehtyjä tilauksia.

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24 %. Kierti pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, eikä vastaa sivuillaan olevista virheistä materiaali- tuote- tai hintatiedoissa.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai toiminnastamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai vaikkapa puhelimitse. Vastaamme mielellämme!