Mikä Kierti on?

Porvoolainen perheyritys

Kierti on 2008 perustettu pieni porvoolainen perheyritys, joka valmistaa kestäviä ja pestäviä tekstiilituotteita kotiin – kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen. Suosituimpia tuotteitamme ovat jo neljäntoista vuoden ajan olleet bambuiset ja hamppuiset tiskirätit, mutta verkkokaupastamme löytyy myös muita Suomessa painettuja kodintekstiilejä. Kuosit ovat omiamme ja värejä löytyy jokaiseen makuun.

Niiden arkisimpienkaan puuhien ei tarvitse olla tylsiä 🙂

tietoa-kiertistä

Ekologista ja kestävää

Kiertin tuotteet ovat jo tuttuja monessa kodissa. Yrityksen arvoihin kuuluu luoda hyvää ympäristölle ja ihmisille. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa, ja niille on myönnetty kotimaisen työn Avainlipputunnus. Tuotteiden ekologisuus on materiaalien lisäksi myös niiden kestävyydessä.

Monet käyttäjät ovat kertoneet kiittäen tarinan Kierti-tiskirätistä, joka yhä monien vuosien jälkeen palvelee tehokkaassa käytössä. Tyytyväiset asiakkaat ja tarinat Kierti -tuotteista ihmisten arjessa ilahduttavat ja kannustavat jatkamaan kohti tulevaa. Tekemään lisää sitä, mikä tuo iloa siihen tavalliseen arkeen!

Kiertin pieni työhuonemyymälä sijaitsee Porvoossa osoitteessa Rauhankatu 16  – kts. Pieni myymälä- sivu >>

tietoa-kiertistä