Kakkoslaatuinen bambuinen siivoussetti

0 out of 5

16,00 

Nämä siivousliinat ovat lievästi kakkoslaatuisia. Niissä on painoväritahroja tai muita käyttöä haittaamattomia pikkuvikoja.  Ne voivat myös olla hieman ilmoitettua pienempiä, suurempia, tai niistä saattaa puuttua Kierti-logoetiketti kokonaan. Kakkoslaatuisen tuotteen kuosia tai väriä ei voi valita, vaan lähetämme niitä, joita varastossa on. Setissä saattaa olla minkä väriset liinat tahansa, mutta setti sisältää aina yhden keittiö-, yhden pöly- ja yhden kylpyhuoneliinan.

Bambuinen siivousliina/tiskirätti on Kiertin klassikko – tuotannossa jo vuodesta 2008. Rätti on kaksinkertaista kotimaista bambujoustofroteeta, ja todella imukykyinen. Sopii niin keittiöön tiskirätiksi, kuin kaikkeen kodin yleissiivoukseen. Pölyjen pyyhinnässä tämä rätti toimii pintarakenteensa ansiosta sekä kuivana että märkänä. Kovan imukykynsä johdosta tuote on melko hitaasti kuivuva, mutta ei silti ala helposti tuoksahtaa tunkkaiselta. Pesu kuudessakymmenessä asteessa, narukuivatus, kuositellaan kosteana.

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistellään.

Availability: Varasto loppu Osasto:

Kuvaus

Käyttämämme bambujoustofroteen (bambuviskoosi 82%, polyesteri 18%) bambu on viskoosibambua, ja sitä valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi (jopa puolesta metristä metriin päivässä), eikä se vaadi paljoa lannoitteita eikä torjunta-aineita. Näin nopeasti kasvaessaan bambu myös sitoo ilmasta runsaasti hiilidioksidia. Viskoosibambu on pehmeää, ja siksi miellyttävää käytössä. Se saattaa kuitenkin nukkaantua hieman. Materiaali on myös allergisoimaton, hengittävä ja biologisesti hajoava. Mikä parasta, se ei tiskirättikäytössä ala helposti haiskahtaa! Käyttämämme bambu on viljeltyä (Aasiassa), eikä siksi pois minkään eläimen ruokalistalta.  Kestävyyttä pehmeälle kankaalle tuo polyesterilisä. Kankaalla on tuotannon alusta loppuun Öko-Tex -sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteessa ole jäämiä haitallisista aineista.

Lisätiedot

Paino 0,077 kg (kilogramma)
Mitat 26 × 19 cm (senttimetri)